9 Şubat 2014 Pazar

Metkar Tarım Ürünleri

Metkar Tarım Ürünleri Gıda Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti.
Metkar Tarım firması Ankara’nın Polatlı İlçesinde Kuru Soğan başta olmak üzere Patates ve Sarımsak toptan alım satımını yapan bir firmadır.
Kuru Soğanı üreticiden, soğan tarlalarından, alıp Türkiye piyasasına kuru soğan satışı yapan birinci Kuru Soğan toptancısıdır. Nihai noktada tüketicinin ihtiyacını karşılayan  optimum kalitede kuru soğanı iç piyasaya arz eder.
Kuru Soğan müşterilerimiz; Sebze Meyve Toptancı Halleri, Büyük Marketler, Paketleme Fabrikaları, İhracat yapan Firmalar.
Meyve Toptancıları vasıtasıyla kuru soğan, tüketicinin mutfağına girer.
Metkar Tarım firması şifa kaynağı Kuru Soğanın daha fazla aileye ulaşmasını sağlarken, çiftçi kardeşlerimizin ürün verimliliğinin artması için birebir temaslar kurarak, hem Kuru Soğan üretimi hem kuru soğan tüketim kanalında müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı gaye edinmiştir. Sezon içerisinde Adana, Reyhanlı, Amasya Ve Polatlı olmak üzere müşterilerin kuru soğan taleplerine 12 ay yanıt verir.
Yalnızca görünürde değil nitelikte de kaliteli Kuru Soğan tüketmek herkesin hakkıdır.
METKAR TARIM, gelişen sektörün dinamiklerine uygun çalışmaları hayata geçirmeyi hedefleyerek, bu anlamda yaptığı yenilikler ve Ar-Ge çalışmalarıyla farklılıkları ortaya koymayı planlamaktadır.

Hizmet Anlayışımız:
Çiftçiler İçin;
İstikrarlı Kuru Soğan alım politikası izliyoruz.
Kuru Soğan ödemelerini hemen nakit olarak yapıyoruz. Daha iyi fiyata vadeli kuru soğan vermek isteyen üreticilerimize "taahhüt edilen tarihte" ve "asla geciktirmeden" banka hesaplarına ödeme yapıyoruz.
Bütün üreticilerimize müstahsil makbuzu kesiyoruz. Bu, firmamızın müstahsile yaptığı/yapacağı kuru soğan ödemesini devlet nezdinde belgeler. Kuru soğan sezonunda müstahsil adına yatırdığımız stopaj resmi gelir belgesi olduğu için kuru soğan üreticisine bankalar nezdinde kredibilite sağlar. Devletin kuru soğan üretim miktarından haberdar olmasını sağlayarak bölge adına yapılacak planlamalarda somut verilerle katkı sağlar.
Hizmeti kuru soğan üreticisinin ayağına götürüyoruz.
Verimliliği ve kaliteyi en yüksek hale getirmek için kuru soğan üreticilerimizle takım çalışması içerisinde olmayı önemsiyoruz.
Kuru soğan üreticisinin ürününün tarladaki ürünün tamamını alıyoruz ve kalibre ediyoruz.

Meyve Toptancıları ve Marketler İçin;
İstikrarlı ve sürdürülebilir hizmet veriyoruz.
Raf ömrü en uzun, hijyeni ve kaliteli ürün satma şansını sunuyoruz.
Küçük veya büyük tonajlı satış hizmeti veriyoruz.
Müşterilerini tatmin edecek ayrıca rekabet güçlerini yükseltebilecekleri takım çalışması içerisindeyiz.
Adana Soğanı, Hatay Reyhanlı Soğanı, Amasya Soğanı ve Ankara Polatlı Soğanı olmak üzere 12 ay boyunca hizmet vermekteyiz.

Tüketici İçin;
Doğru zamanda ve yöntemle hasat edildiği için kalitesi en iyi "hormonsuz" kuru soğanı,
Yetiştirilme biçimi sebebiyle üzerinde ağır tarım ilaçları ve çeşitli kalıntılar bulunmayan kuru soğanı, tüketicilerimize ulaştırırız.

ETİKET:metkar tarım ürünleri, kuru sogan,soğan fiyatlari,kuru soğan fiyatlari,sogan,mor soğan,kırmızı sogan ,beyaz soğan fiyatları,metkar tarim ürünleri iletişim,sogan fiyatları,kuru sogan ihracatı,sogan ihracat rakamları,beyaz kuru sogan fiyatlari,beyaz kuru sogan,beyaz kuru sogan fiyatlari,mor kuru sogan fiyatları,kırmızı kuru soğan fiyatları

0 yorum:

Yorum Gönder